Priser & FAQ

Få overblik over kurserne og få svar på alle dine spørgsmål her. 

Bliv studerende i dag

Medlemskab

Tilmeld dig nu – og du kan gå i gang med dine studier med det samme! 

Anatomi, fysiologi og sygdomslære

11.995

/kr
Sygdomslære

3.995

/kr
Spørgsmål?

FAQ's

Du finder svar på de mest almindeligt stillede spørgsmål her. 

Som grundlag for undervisningen anvendes Kjeld Bruun-Jensens bøger ‘Anatomi og fysiologi på en anden måde 1’, ‘Anatomi og fysiologi på en anden måde 2’ samt ‘Sygdomslære på en anden måde’. 

Din RAB-registrering udstedes af din terapeutforening. Der er helt specifikke krav som skal være imødekommet før registreringen kan udstedes af den enkelte forening. Disse krav varierer lidt inden for de forskellige faggrupper. Kontakt derfor din terapeutforening for at være helt sikker på de specifikke krav. 

Nej, vores kursus alene giver dig ikke en RAB-registrering. Kontakt din terapeutforening for de helt specifikke krav til RAB som er gældende for dig.

Vores kursus lever op til sundhedsstyrelsens krav til anatomi, fysiologi og sygdomslære undervisning som kræves i forbindelse med en RAB-registrering. Vores kursus lever også op til SKATs krav i forbindelse med momsfritagelse af behandlere med RAB-registrering.

Nej, vores kursus alene giver dig ikke momsfritagelse. Kontakt SKAT for de helt specifikke krav til momsfritagelse som er gældende for dig.

Vores kursus lever op til sundhedsstyrelsens krav til anatomi, fysiologi og sygdomslære undervisning som kræves i forbindelse med en RAB-registrering. Vores kursus lever også op til SKATs krav i forbindelse med momsfritagelse af behandlere med RAB-registrering.

Der findes rigtig mange terapeutforeninger, og ikke alle godkender eller accepterer de samme kurser. De fleste gør dog tingene nogenlunde ens.

Kurserne her er pt. godkendt hos:

  • FDZ
  • ZCT
  • Danske Akupunktører
  • Praktiserende Akupunktører
  • Foreningen af Kranio-Sakral Terapeuter i Danmark
  • KranioDanmark
  • DAKOBE

Kurserne her accepteres hos:

  • Dansk Behandlerforbund

Er du i tvivl om din terapeutforening godkender kurset (eller er din forening ikke på listen), så send en mail – så sørger vi for resten.

Forvent at bruge 10-15 timer per uge som minimum. Det er meget afhængigt af, hvor du befinder dig fra start. Hvis du er vant til at læse og måske kender lidt til latin eller anatomi, fysiologi og sygdomslære i forvejen kan du formentlig gøre det på kortere tid. Hvis du ikke er vant til at læse, har svært ved det eller lignende skal du sætte lidt mere tid af.

Kurset er normeret til 200 timers anatomi og fysiologi samt 100 timers sygdomslære.

Ved live undervisning vil det som regel tage ét skoleår at gennemføre anatomi og fysiologi, mens der sættes et halvt skoleår af til sygdomslære. 

Dette kursus svarer til 200 timers anatomi og fysiologi undervisning samt 100 timers sygdomslære. Det betyder, at du kan få din RAB-godkendelse med dette kursus i bagagen (forudsat at dine andre fag er på plads). Det videnskabelige plan fylder rigtig meget i dette kursus – det der gør det særligt er, at vi kobler den kropslige forståelse på følelserne, sammen med den hardcore anatomi og fysiologi. Det er det bonus-modulerne er til for. Det er vores erfaring, at du på den måde får 3-4 gange så meget ud af din indsats, fordi du kan føle den i maven frem for blot at forstå den med din kraniehjerne. Men det er 100% frivilligt om du vil tage dem.

Det skal du gøre hvis du ved at du besidder en smule selvdisciplin. Du kan få hjælp til at lave en god læseplan, men du skal selv sørge for at få læst. Ved du allerede nu, at det kan du ikke, skal du overveje et live-kursus i stedet for. Er du i tvivl kan du kontakte os på hello@solrose.dk, og vi vil hjælpe dig med at finde ud af hvad der er det rigtige for dig at gøre. 

Nej. Der kræves ikke andre forudsætninger end at du er i stand til at læse og skrive samt at anvende computerens mest basale funktioner og at du har internetadgang. Al undervisning foregår på dansk. Der kan være links eller andet til engelsksprogede artikler, videoer eller lignende, men kun som supplement til de ekstra interesserede. 

Der er mange forskellige uddannelser i dag – og nogle giver merit for anatomi og fysiologi, andre for sygdomslære, og nogle for begge dele. Din terapeutforening kan som regel hjælpe dig, ellers hjælper vi dig gerne videre – send blot en mail.

Som udgangspunkt ikke. Vi kræver normalt at du har gennemført og bestået anatomi og fysiologi før du får adgang til sygdomslære. Har du en særlig grund til at ønske adgang til begge dele kan der laves individuelle aftaler. 

Når du har tilmeldt dig modtager du en mail med login oplysninger. 

Kontakt os på hello@solrose.dk, og vi finder ud af hvad der er gået galt.