Om Os

Solrose.dk er en online platform med fokus på din læring. Vi begyndte med undervisning i 2013, og underviser stadig nogle fag live. Den primære læring hos solrose.dk er online, hvor vi særligt har fokus på sundhedsfagene Anatomi, Fysiologi og Sygdomslære til kommende RAB-registrerede behandler.

Det vigtigste for os...

… Er at du bliver mødt præcis der hvor du er i din læringsproces.

… At du ved hvor du kan henvende dig hvis dine studier ikke går som planlagt.

…. At vi kan imødekomme dine forslag, ønsker eller behov. 

Du er i centrum hos os.

Du skal lære noget nyt hver dag

Hver eneste ny dag kommer med muligheden for ny læring. At blive klogere og stærkere i livet. En lille smule hver dag gør en stor forskel på langt sigt. 

Katrine Ydegaard
Grundlægger
Visionen

Din underviser

20210205_155154

"Jeg har altid gerne villet forstå hvorfor og hvordan tingene hænger sammen, sådan helt i dybden."

Jeg drømmer om, at lære dig om kroppens fysiske rammer på en måde, så du kan navigere i livet med forståelse og overblik. At kende årsagerne til kroppens reaktioner giver dig mulighed for at handle og  drage omsorg for dig selv på en helt ny måde. 

Denne forståelse for egen krop, oplever jeg som behandler på 10. år, værende en fuldstændig og helt afgørende kvalifikation i en behandling i klinikken. 

Jeg har brugt min skoletid på gymnasiet med at være optaget af de naturvidenskabelige fag, ligesom jeg på universitetet dykkede ned i biologien.

Efter flere år med næsen i lærebøgerne skiftede jeg retning, og uddannede mig efterfølgende til zoneterapeut, biopat og herbalist.

Jeg vil gerne lære mere – og det holder forhåbentlig aldrig op. Kun tiden er begrænsende faktor her. Sideløbende med den faglige uddannelse har jeg arbejdet intensivt med mig selv. 

Med en spiseforstyrrelse, langvarig sygdom i den nærmeste familie, en årelang sygemelding med stress (og efterfølgende kamp for at få kroppen på ret køl igen) i bagagen, blev det tydeligt hvor stor betydning kroppen og dens funktioner har for os i hverdagen.

Det hele begynder med anatomi og fysiologi.

Lær fra eksperter

Din underviser har mange års erfaring som underviser, som behandler og med en stor faglighed på området

Lær i dit eget tempo

Hos os skal du kun nå din egen deadline. Du kan studere tidlig morgen, sen aften, i bussen eller i sofaen.

Eksamensbevis

Dit eksamensbevis godkendes i forbindelse med RAB-registrering hos en lang række terapeutforeninger.

Samarbejds-partnere

Vi arbejder sammen med en lang række alternative skoler, og er du studerende hos en af vores samarbejdspartnere, kan du muligvis opnå rabat hos os. 

Du finder vores samarbejdspartnere her