Lektion 11 – Stop samvittighedsnaget og spis det der giver mening for dig
Her taler vi om, hvor vigtig din tilgang til kost er, baseret i din egen kerne frem for udefra-dikterede kostretninger. Du finder arbejdsarket til lektionen her.
Her taler vi om, hvor vigtig din tilgang til kost er, baseret i din egen kerne frem for udefra-dikterede kostretninger. Du finder arbejdsarket til lektionen her.
Retningslinjer for afleveringsopgaver Du kan opleve at skulle gen-aflevere opgaver. Det er mere reglen end undtagelsen. Se det ikke som en fiasko – det er ment som en læringsproces. Du afleverer opgaver, der minder om dem du får til eksamen, og rettelserne skal give dig en idé om hvordan en 90-100% besvarelse ser ud. Du …
Vi gennemgår galdeblæren og galden i denne video. Læs s. 326 – 327 i bogen. Du finder slides til denne lektion her.
Vi gennemgår her tyndtarmen og dennes funktion. Læs i bogen s. 328 – 333. Du finder slides til denne lektion her.
I denne lektion gennemgår vi tyktarmen. Læs i bogen s. 333 – 336. Du finder slides til denne lektion her.
Vi se på vores fantastiske lever og dens mange, mange funktioner i denne lektion. Læs s. 336 – 344 i bogen. Du finder slides til denne lektion her.
Her gennemgår vi munden, svælget og spiserøret. Læs i bogen på s. 310 – 316. Du finder slides til denne lektion her.
Vi gennemgår mavesækken og alt hvad dertil hører, inklusive sult- og mæthedsfornemmelse. Læs bogen s. 317 – 322. Du finder slides til videoen her. Der er en lille ekstra-video til denne lektion. Det er ikke dækket af pensum, men vi mener, at vores følelsesliv hører til her.
Vi gennemgår tolvfingertarmen i denne lektion. Du finder en kort oversigt over stoffer frigjort i tolvfingertarmen her. Læs s. 323 – 324 i bogen. Du finder slides til videoen her.
Vi gennemgår bugspytkirtlen i videoen herunder. Læs s. 325 – 326 i bogen. Du finder slides til denne lektion her.